Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och PartilleStädtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
info@stadtjansten.se
0720131404
08:00-17:00
Göteborg

Företagsstädning i Göteborg

Företagsstädning i Göteborg med omnejd

Vi tar hand om hela företagets städning

Vi erbjuder all typ av företagsstädning och kontorsstädning, men vi städar också industrier, butiker eller annan verksamhet. Allt för att ge er tid att fokusera på er kärnverksamhet. I ett första besök går vi igenom era behov och skräddarsyr därefter en lösning med städtjänster anpassade efter just er verksamhet.

De bästa idéerna skapas i en fräsch och trevlig arbetsmiljö där medarbetare och besökare trivs och utvecklas. Städtjänsten.se finns till för att hjälpa er att skapa den arbetsplats som ni önskar, och vi hjälper till att lösa de behov som ni har, vanliga som mer ovanliga. Utifrån ett första förutsättningslöst möte där vi går igenom era lokaler så skräddarsyr vi sedan en städtjänst som passar just era behov. Oavsett om det bara handlar om mer traditionell företagsstädning, eller om ni vill ha hjälp med vattning av växter, påfyllning av kopieringspapper m.m. Vi finns här för att ni skall kunna fokusera på er verksamhet.

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller
möte går vi igenom era behov
och vi kompletterar med
förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

Hemstädning Göteborg
Städtjänsten.se
RUT-avdrag för Städtjänsten.se

Som privatkund till Städtjänsten.se så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag).

Från den 1 januari 2021 utökades maxtaket från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. RUT-avdraget kan användas till hushållstjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdstjänster, flytthjälp m.m. I princip alla våra tjänster är avdragsgilla så läs mer på vår hemsida om vilka tjänster du kan nyttja.

Företagsstäd i Göteborg Kontorsstädning Göteborg

Detta ingår i vår kontorsstädning

För att ni snabbt och enkelt ska kunna nå oss när det behövs får ni alltid en personlig kontaktperson hos oss. Er kontaktperson hjälper er med alltifrån fakturafrågor till ändringar i städningen eller i städschemat. Ni kan också kontakta er kontaktperson om något akut uppstår som ni behöver hjälp med, eller om ni har synpunkter eller frågor kring vår städning.

 • Vi tillhandahåller golvmopp, rengöringsdukar, rengöringsmedel och dammsugare samt övrigt material som kan komma att behövas.

Antalet timmar för kontorsstädning, eller företagsstäd, beror på era behov och lokalens omfattning. Vi levererar alltid bra kvalitetsstädning, vilket för oss innebär att göra individuella bedömningar för att hitta den mest kostnadseffektiva och bästa lösningen för dig som kund. Denna tjänst offereras.

 • Dammsugning av golv och mattor.
 • Samtliga golv fuktmoppas.
 • Tömning av papperskorgar.
 • Damning av fria ytor.
 • Fläckborttagning på lister, speglar och dörrar.
 • In- och utvändig rengöring av samtliga toaletter.
 
 • Rengöring av kök och pentry
 • Rengöring av arbetsbänk och diskbänk
 • Rengöring av mikrovågsugn
 • Tömning av papperskorg
 

Vill ni slippa hanteringen av förbrukningsmaterial? Låt oss ta hand om beställning av tvål, toalettpapper och annat förbrukningsmaterial. Vi kan också hjälpa till med inventering av ert nuvarande lager.

kUNDTJÄNST STÄDTJÄNSTEN

FÅ PRIS INOM 1 MIN