Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och PartilleStädtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
info@stadtjansten.se
0720131404
08:00-17:00
Göteborg

Våra städtjänster

Varför välja oss?

Om du värnar om miljön och städkvalitet så väljer du oss

Att komma hem till ett nystädat hem som doftar rent och fräscht är en underbar vardagslyx som allt fler väljer att unna sig. Vi är ett av de tryggaste städbolag i Göteborg som ser till att din hemstädning blir av, såväl veckostädning som månads-städning. Med stolthet gör vi livet lite enklare och smidigare för människor. Vi tummar aldrig på kvalitén och strävar alltid efter att ge dig den mest professionella städhjälp Göteborg har att leverera.

VÅR FILOSOFI
VÅR MÅLSÄTTNING
VÅRA VÄRDERINGAR
Alltid låga priser
Alltid låga priser. Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi tar hand om ditt hem. Våra städare är några av de mest erfarna och kunniga i branschen. Däremot jobbar vi stenhårt för att alltid erbjuda billig hemstädning – till priser som i de allra flesta fall sopar mattan med konkurrensen.
Nöjd-kund garanti
Den bästa städningen utför vi när vi förstår vad du som kund behöver och vill ha hjälp med. Så oavsett om vi veckostädar hos en aktiv barnfamilj med fullsatt schema eller storstädar inför en bröllopsfest, så anstränger vi oss alltid för sätta oss in i din situation och vara flexibla och tydliga.
Proffs på städning!
Våra kunder är – och kommer alltid att vara – hjärtat i vår verksamhet. Våra kunder ska alltid kunna förvänta sig en hög service och ett personligt engagemang i sin kontakt med oss. Vår målsättning är att alltid leverera städning av hög kvalitet, styrd av servicekänsla och professionalism. En bra arbetsmiljö för våra anställda ser vi som en viktig förutsättning för detta. Våra städuppdrag utförs alltid med en grundläggande respekt för våra kunder, våra kunders hem och våra medarbetare. Vi tror på den gyllene regeln ”behandla andra såsom du själv vill bli behandlad”.

Aktuella städuppdrag

90%
pie icon1

Hemstädning

95%
service icon 3

Flyttstädning

83%
service icon 5

Företagsstädning

90%
pie icon3

Fönsterputsning

Prisförfrågan städning

Vi erbjuder marknadens bästa städpriser för dig!

Ni får proffsig städpersonal till fast månadspris, som har schyssta arbetsvillkor enligt kollektivavtal och miljövänliga produkter,

FÅ PRIS INOM 1 MIN