Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och PartilleStädtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
info@stadtjansten.se
0720131404
08:00-17:00
Göteborg

Flytthjälp och Bortforsling

Flytthjälp och Bortforsling i Göteborg och Partille

Flytthjälp & Bortforsling

Smidig och säker flytthjälp och bortforsling med Städtjänsten.se. Vi flyttar bohag från privatpersoner till stora företag. Vi arbetar tillsammans med dig för att hitta en lösning som passar dina behov.

När du anlitar Städtjänsten.se kan du vara säker på att din flytt/bortforsling sker så smärtfri som möjligt, vi följer Bohag 2010. Lämna gärna flytten av ditt bohag till oss, från packning, städning, förvaring till leverans och montering. Vi lyssnar på dig och skräddarsyr vårt uppdrag efter dina önskemål. Vi har lång erfarenhet av att hantera ömtåliga och värdefulla föremål. 

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller
möte går vi igenom era behov
och vi kompletterar med
förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er flytt/bortforsling.

flytthjälp/bortforsling Göteborg
Städtjänsten.se
RUT-avdrag för Städtjänsten.se

Som privatkund till Städtjänsten.se så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag).

Från den 1 januari 2021 utökades maxtaket från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. RUT-avdraget kan användas till hushållstjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdstjänster, flytthjälp m.m. I princip alla våra tjänster är avdragsgilla så läs mer på vår hemsida om vilka tjänster du kan nyttja.

flytthjälp/bortforsling flytthjälp/bortforsling
kUNDTJÄNST STÄDTJÄNSTEN

FÅ PRIS INOM 1 MIN