Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och PartilleStädtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
info@stadtjansten.se
0720131404
08:00-17:00
Göteborg

Fönsterputsning i Göteborg

Fönsterputsning i Göteborg med omnejd

Vem vill inte ha skinande rena fönster!

Vi på Städtjänsten.se kan hjälpa dig fönsterputs oavsett om det gäller hemmet eller arbetet.

Städtjänsten.se har många års erfarenhet av fönsterputsning och erbjuder fönsterputs såväl invändigt som utvändigt så länge vädret tillåter. Och självklart finns möjligheten att göra fönsterputs som en del av ert abonnemang om ni köper andra städtjänster av oss.

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller
möte går vi igenom era behov
och vi kompletterar med
förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

Fönsterputs i göteborg
Städtjänsten.se
RUT-avdrag för Städtjänsten.se

Som privatkund till Städtjänsten.se så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag).

Från den 1 januari 2021 utökades maxtaket från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. RUT-avdraget kan användas till hushållstjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdstjänster, flytthjälp m.m. I princip alla våra tjänster är avdragsgilla så läs mer på vår hemsida om vilka tjänster du kan nyttja.

Städtjänsten.se Städtjänsten.se

Mer om vår fönsterputsning:

Alla våra fönsterputsare har liftkort och reputbildning. Det, tillsammans med vår stora samlade erfarenhet, gör att vi kan ta oss alla typer av jobb. Ingen fönsterputsning är omöjlig för oss.

  • Vi tillhandahåller all utrustning och material.
  • Vänligen meddela oss om arbetshöjden på era fönster är mer än 2,5 meter.

Vi tummar aldrig på kvaliteten när vi tar hand om dina kontor och lokaler – våra fönsterputsare är certifierade inom yrket och är några av de mest erfarna och kunniga i branschen. Det gör att vi kan erbjuda en kostnadseffektiv kvalitetslösning, som inkluderar all nödvändig utrustning.

Tänk på att boka din fönsterputsning i samband med att vi utför andra tjänster i din bostad så kan vi ge dig ett ännu bättre pris.

kUNDTJÄNST STÄDTJÄNSTEN

FÅ PRIS INOM 1 MIN