Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och PartilleStädtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
info@stadtjansten.se
0720131404
08:00-17:00
Göteborg
banner 01
6+

Tjänster som vi erbjuder

Om oss

städtjänsten.se

Städtjänsten.se har som målsättning att erbjuda städtjänster i Göteborg. Partille, Lerum, Härryda, Mölndal, Kungsbacka och Kungälv.  Kundnöjdhet är vår prioritet. 

Stadig tillväxt

Sedan starten har Städtjänsten.se målsättning vara att ge kunderna en enklare vardag och en ren och fräsch miljö oavsett om det handlar om en privatbostad eller ett företag. Idag har vi närmare 500 tals kunder, framförallt inom Göteborg – Lerum – kungsbackaområdet, men våra tillväxtambitioner är höga. Vi räknar med att etablera oss på ytterligare orter i Västra Götaland under de närmaste åren. Vi vill att fler företag och privatpersoner skall få en möjlighet att nyttja våra tjänster.

Våra medarbetare

Vi förstår att våra medarbetare är det viktigaste vi har och vi satsar därför mycket på interna utbildningar såsom städ- och materialkunskap. Vi arbetar också mycket med teamkänsla och kommunikation. Vi är väldigt stolta över våra professionella medarbetare. 

 

Välj tjänst

Se vilka tjänster vi erbjuder

Vad vi står för

Mer om oss

Kvalite .

Vår målsättning är att leverera städning av hög kvalitet, styrd av servicekänsla och professionalism i varje städuppdrag. Det ska helt enkelt vara tryggt att anlita oss. 

Säkerhet .

Eventuella nycklar och koder förvaras tryggt och säkert inlåst i ett säkerhetsklassat skåp. Du känner alltid igen våra medarbetare på deras kläder med företagetslogotyp.

Sekretess.

Sekretess är en självklarhet för oss!

Alla anställda arbetar under sekretessavtal.

Miljö.

Vi värnar om vår miljö. Vi använder idag miljömärkta produkter till i stort sett alla slags städ. Resterande medel byter vi ut i takt med att ersättningsprodukter kommer ut på marknaden. Vi strävar efter att alla våra kunder ska källsortera sina sopor för maximal återvinning. Vi bistår givetvis med råd och tips om hur man ska gå tillväga samt har bra kontakter med företag inom detta område.

Garanti.

För att vi skall känna oss säkra på att kundrelationen alltid är så bra som den kan vara har vi en bra kommunikation med våra kunder. Vi lämnar naturligtvis alltid garanti på att allt är korrekt utfört enligt vad vi kommit överens om, oavsett om du har hemstäd eller om vi städar på ert företag, utför flyttstäd, byggstäd eller annat.

Försäkrade.

Vi är försäkrade om något oförutsett skulle inträffa, som om kristallvasen eller datorn skulle ramla i golvet. Vår personal är naturligtvis också försäkrade.

Arbetsmiljö .

På Städtjänsten.se arbetar vi systematiskt med arbetsmiljöarbetet och vi tillsammans med våra medarbetare ser till att vi har den bästa arbetsmiljön.

Städtjänsten.se
Kontakta oss gärna

Kundtjänst

På Städtjänsten.se är vi extremt måna om att du som kund skall vara nöjd med det arbete vi utför. Vi genomför regelbundet kundnöjdhetsmätningar samt kvalitetskontroller av vårt arbete, allt för att säkerställa att vårt arbete utförs i linje med vad vi kommit överens om tillsammans med våra kunder.

När vi flyttstädar lämnar vi garanti på att vårt arbete utförs i enlighet med överenskommet avtal.

Har ni några frågor eller funderingar kring vårt arbete, kontakta oss gärna.

Team Members

We have a expert team to serve you.

We love what we do and we do it with passion. We value the experimentation of the message and smart incentives.
1 +
Nöjda kunder
1 +
Team av städexperter
1 +
Aktiva städuppdrag
1 +
Delningar

Städtjänsten.se

ORG – 559346-6195