Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och PartilleStädtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
info@stadtjansten.se
0720131404
08:00-17:00
Göteborg

Flyttstädning i Göteborg

25 rabatt 2
Rabatt gäller t.o.m. 31.05.2023
Flyttstädning i Göteborg och Partille

Flyttstädning

Alla som någon gång flyttat vet hur mycket arbete det är. Låt oss ta hand om er flyttstädning så kan ni fokusera på att komma iordning i ert nya hem. Vi lämnar självklart 14 dagars garanti på våra flyttstädningar. 

Vi på Städtjänsten.se kan flyttstädning och vet vad som krävs för en godkänd besiktning. Istället för att ni skall behöva fundera över det är tillräckligt städat så kan ni lämna hela flyttstädningen till oss och istället fokusera på er flytt. Behöver ni hjälp med att köra några saker till en återvinningscentral som rensats ut så kan vi hjälpa till med det också. Vi lämnar självklart 14 dagars garanti på våra flyttstädningar. 

Betala först efter godkänd besiktning – För din trygghet vågar vi lämna riktigt städgaranti. Du som kund behöver inte betala för flyttstädningen förens städningen är godkänd av hyresvärd/köpare. På så sätt garanterar vi dig en riktig bra flyttstädning enligt mäklarsamfundet.  

När ni anlitar oss för flyttstädning finns det möjlighet för er att nyttja Rut-avdraget.

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller
möte går vi igenom era behov
och vi kompletterar med
förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

flyttstädning i göteborg
Städtjänsten.se
RUT-avdrag för Städtjänsten.se

Som privatkund till Städtjänsten.se så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag).

Från den 1 januari 2021 utökades maxtaket från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. RUT-avdraget kan användas till hushållstjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdstjänster, flytthjälp m.m. I princip alla våra tjänster är avdragsgilla så läs mer på vår hemsida om vilka tjänster du kan nyttja.

Flyttstädning i Partille Flyttstädning Göteborg
Alltid enligt mäklarsamfund

Detta ingår i vår flyttstädning

 • Avtorkning av belysning.
 • Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under.
 • Rengöring av spis in- och utvändigt, inklusive ugnsplåtar.
 • Köksfläkt rengöres, inklusive dess ventiler.
 • Skåp, lådor och bänkar rengörs både ut- och invändigt.
 • Diskmaskin rengöres in- och utvändigt.
 • Rengöring av samtliga golv.
 • In- och utvändig rengöring av garderober.
 • Rengöring av kontakter, dörrar, karmar, element och fönsterbrädor.
 • Fönsterputs
 • Rengöring av kakelväggar.
 • Rengöring av golvbrunnar och ventiler.
 • Rengöring av samtliga förvaringsutrymmen.
 • Avtorkning av belysning.
 • In- och utvändig rengöring av toalettstol, badkar och jacuzzibadkar.
 • Torktumlare, tvättmaskin samt torkskåp rengöres in- och utvändigt.

Vi tillhandahåller allt material och utrustning för städningen. Tänk dock på att hemmet bör vara helt tomt när vi kommer för att vi skall kunna utföra städningen på ett bra sätt. Kyl och frys bör också vara urplockade avstängda och utdragna så att vi kommer åt att städa. Om det finns befintliga skador, som exempelvis fönster som inte går att öppna eller trasiga vitvaror, är det viktigt att du meddelar oss om dessa innan vi påbörjar städningen. Tänk också på att meddela oss om du vill att vi städar biytor såsom balkong, förråd eller garage eftersom detta bör beställas innan vi påbörjar städningen. När du beställt tjänsten kommer du att få en detaljerad orderbekräftelse där du kan se vad som gäller för just din bostad. Det kan variera beroende på omfattning, storlek och skick, så vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Vår 14-dagarsgaranti innebär att vi åtgärdar det i vår flyttstädning som du inte är nöjd med. Reklamationer måste anmälas till oss snarast möjligt från städtillfället.Vi åtgärdar samtliga fel inom 24 timmar. 

Tjänsten flyttstädning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster och du betalar bara 50% av kostnaden, avdrag görs direkt på fakturan. 

kUNDTJÄNST STÄDTJÄNSTEN

FÅ PRIS INOM 1 MIN