Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
Städtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och PartilleStädtjänsten.se - Din Städfirma i Göteborg och Partille
info@stadtjansten.se
0720131404
08:00-17:00
Göteborg

Dödsbostäd & Tömning

25 rabatt 2
Dödsbostädning i Göteborg med omnejd

Dödsbostäd & Tömning

Städtjänsten.se skräddarsyr paket som passer era behov vid dödsbostädning och tömning/bortforsling. Vi tar hänsyn till er situation och eftersträvar att avlasta er under den svåra tiden. 

Mitt i sorgen kan ni behöva ta itu med alla praktiska frågor och bli överväldigad av arbete. Ta gärna kontakt med oss. Vår personliga kundrådgivare hjälper er med samtliga frågor. Förutom att städa och organisera ägodelar erbjuder vi också en komplett guide om vad du bör tänka på vid dödsbo.

Eftersom dödsbostädning och tömning/bortforsling inte är berättigad för RUT-avdrag. Begär offert enkelt och smidigt online till fast pris.

Så här skräddarsyr vi ett erbjudande

Behov

I ett förutsättningslöst samtal eller
möte går vi igenom era behov
och vi kompletterar med
förslag utifrån vår erfarenhet och expertis

Erbjudande

Vi offererar ett erbjudande utifrån vad vi kommit överens om och skapar en bekymmersfri tillvaro för er, oavsett om det handlar om ett hem eller ett företag, där ni får tid över till annat

Utvärdering

Vi utvärderar vårt arbete för att säkerställa att ni är nöjda och gör eventuella justeringar i er städning för att fortsätta att ge er en ren och fräsch tillvaro

Dödsbostäd och tömning
Städtjänsten.se
RUT-avdrag för Städtjänsten.se

Som privatkund till Städtjänsten.se så har du möjlighet att nyttja RUT-avdrag för våra tjänster. Att använda RUT-avdraget är enkelt och innebär att du betalar 50% av arbetskostnaden. I våra kostnadsförslag och fakturor till dig som privatperson är priset alltid efter RUT-avdrag (och om du nyttjat hela ditt RUT-avdrag så meddela oss bara så får du en faktura utan RUT-avdrag).

Från den 1 januari 2021 utökades maxtaket från 50 000 kronor till 75 000 kronor per person och år. RUT-avdraget kan användas till hushållstjänster såsom städning, fönsterputs, trädgårdstjänster, flytthjälp m.m. I princip alla våra tjänster är avdragsgilla så läs mer på vår hemsida om vilka tjänster du kan nyttja.

Flyttstädning i Partille Flyttstädning Göteborg
Göteborg med omnejd

Vanliga frågor - Dödsbostädning - Tömning

  • RUT-avdraget endast nyttjas för de tjänster som beställts innan dödsfallet.
     
  • Dödsbodelägarna som ärver dödsboet, ansvarar för att dödsboet blir städat och tömt. 

Uppstår det kostnader i samband med tömning och städning av dödsbo så ska detta tas upp av dödsboet. Dödsbodelägarna är därför inte personligen betalningsskyldiga för dessa kostnader.

Slutstädning som sker efter dödsfallet är inte RUT berättigad. 

Vår nöjd kund-garanti i 14 dagar och slutbesiktning efter genomförd flyttstäd/dödsbostäd säkerställer att både lämnande och övertagande part blir nöjd med resultatet. På så sätt slipper du som kund oroa dig över att behöva åka tillbaka och rätta till något, och som köpare kan du känna dig trygg med att städningen är ordentligt utförd.  

kUNDTJÄNST STÄDTJÄNSTEN

FÅ PRIS INOM 1 MIN